iPad4Senior is een onderdeel van het Maatschap Onderwijs Service Team. De medewerkers van dit maatschap geven allen al vele jaren onderwijs aan verschillende Hogescholen op het gebied van Informatica en Communicatie.

iPad4senior richt zich op verschillende doelgroepen, maar voornamelijk op senioren die graag mee willen gaan met hun tijd. iPad4Senior wil dit bevorderen door les te geven aan senioren.

Onze filosofie

Wij gaan uit van het ‘ nieuw oud worden’. Senioren van vandaag hebben een ruime levenservaring, hebben veel nieuwe ontwikkelingen meegemaakt. Als je ze vergelijkt met generatiegenoten van decennia geleden dan kan rustig worden gesteld dat ze 10 jaar jonger mogen worden ingeschat. De 70 jarige van nu is daardoor eigenlijk 60 jaar.

Het is wel tijd voor sommigen van hen dat ze ‘ vitaal worden bijgeschoold’.  Wij doen dat door rekening te houden met de mogelijkheden van nu. Ouder worden betekent soms dat het geheugen weer een beetje moet worden geactiveerd en dat herhalen een belangrijk element is.

De veel gehoorde kreet ‘ daar ben ik te oud voor’ beschouwen wij als onzin. Leren kun je op elke leeftijd, als je maar de juiste middelen krijgt aangereikt op een respectvolle manier.

Dat doen wij, we helpen senioren op weg in het ‘ nieuw oud worden’ en zich te ontwikkelen tot een ‘ digitaal vitale senior’.

img_0492

drs. A.(Aldert) Doelen
founder en trainer

Onze opdrachtgevers

angstelmontferlandknmtkruiswerk 1a1a

1111111121111111111111